Kundanpassade märksystem för ert företag

Ska du datummärka dina varor men saknar ett system anpassat för ditt företags behov? Då är det här företaget du letar efter!

Domino- en perfekt lösning för dig.

Har du ett företag som använder produktmärkning, pallmärkning, etikettering eller serialisering, men har ett föråldrat system? Då är Domino det företag du behöver! De anpassar ditt system efter dina behov. Uppgraderar ditt gamla system och integrerar det med nya effektiva högpresterande delar som förbättrar ditt system och kan spara både tid och pengar. Det finns gott om intressant läsning online för dig om företaget. Domino gör ditt företag effektivare i en tid då exempelvis ökad e-handel ställer högre krav på emballage och märkning.

Vi vet att ett fungerande märkessystem är skillnaden mellan en smidigt fungerande kedja från tillverkning till kund och en logistisk mardröm de gånger systemet fallerar. Att man idag i många branscher använder serialisering kräver ofta uppgradering av gamla system. Med 40 år i branschen har Domino en lösning på de flesta problem. Oavsett om de kommer in redan i designstadiet av ditt företag eller om det märkessystem du har behöver förbättras. Domino har inte bara lång erfarenhet, de har också 25 dotterbolag och över 200 distributörer och erbjuder support i fler än 120 länder.